Kovo 23 dieną mokyklos gimtadienio proga sporto salėje mokyklos bendruomenė rinkosi į baigiamąjį renginį „Aš, tėtis ir mama – mūsų draugiška šeima“. Pagrindiniai varžybų kaltininkai buvo pradinių klasių mokiniai, kurie kartu atsivedė mamas, tėtes arba kitus šeimos narius, kurie turėjo sudaryti šeimos komandą. Visus šventės dalyvius savo šokiu pasveikino grupės „Stela“ šokėjos, kurioms vadovauja šokio mokytoja Edita Kutkienė.

Varžybų protokolas, laimėtojai>>>


Prie starto linijos rikiavosi šeimų komandos – visi pasiruošę nugalėti, kuo greičiausiai įveikti estafečių rungtis. Šventė baigėsi – pralaimėjusių nebuvo. Tylant šventės šurmuliui, ne vienas vaikas stengėsi išgauti iš tėvų pažadą, kad ir kitais metais, jei tik bus tokia šventė, būtinai visi kartu smagiai praleis pusdienį ir sudalyvaus tokioje šventėje. „Aš, tėtis ir mama-mūsų draugiška šeima" - puikiai pavykęs sportinis renginys. Tai tradicinis progimnazijos renginys, kasmet sukviečiantis gausų būrį dalyvių. Šiemet jame buvo užsiregistravę net 16 šeimų. Nemažas komandų – dalyvių skaičius patvirtina, jog jis reikalingas mokyklos bendruomenei.
Šventei baigiantis kiekvienas dėkojo už linksmai praleistą laiką šventės organizatoriams: pradinių klasių mokytojoms Ingai Janaščienei, Larisai Niaurienei, Aušrinei Kazlauskienei, vyr. teisėjui Sauliui Skrebeliui, mokyklos administracijai. Šventę dar ilgai primis įamžintos akimirkos.
Dėkojame renginį parėmusiam krepšinio klubui „Juventus“, UAB „Abuva,“, Utenos daugiafunkciniam sporto centrui, Utenos Visuomenės sveikatos biurui. Kiekviena šeima išsinešė ne tik gerą nuotaiką, bet ir mokyklos direktoriaus dovaną - puikią šeimos nuotrauką.

Krašuonos progimnazijos mokytoja
Inga Janaščienė


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos