Visi gyvename Kalėdų laukimu. O ko laukia ir tikisi gyvūnų globos namų gyventojai? 2023 m. gruodžio 7 d. Krašuonos progimnazijos 8a klasės mokiniai ir auklėtoja D. Rimšienė surinko maisto, šiltų paklotų,kurie pasiekė Utenos gyvūnų globos namus.
Gyvūnų prieglaudos atlieka gyvybiškai svarbų vaidmenį mūsų bendruomenėse ir yra prieglobstis daugybei pūkuotų draugų, kurie atsiduria be namų. Negalima pervertinti šių prieglaudų rėmimo svarbos, nes jos prisideda ne tik prie gyvūnų gerovės, bet ir prie bendros mūsų visuomenės sveikatos bei darnos.
Viena iš pagrindinių priežasčių paremti gyvūnų prieglaudas yra galimybė išgelbėti gyvybes. Prieglaudos yra saugus prieglobstis gyvūnams, kurie buvo palikti, neprižiūrimi ar susidūrė su nepalankiomis aplinkybėmis. Suteikdamos antrą gyvenimo galimybę, šios prieglaudos tampa vilties švyturiu bebalsiams, leidžiančiais patirti meilę, rūpestį ir naujų namų šilumą. Prisidėkime prie gyvūnų gyvybių gelbėjimo. Jei ne mes, tai kas? Išdrįskime pažvelgti į šuniukų, kačiukų akis. Jos kalba... Gyvūnai viską supranta, bet negali kalbėti. Kai kurie, žmonės, deja, atvirkščiai. (Markas Tvenas).

Parengė 8a klasės auklėtoja Daiva Rimšienė

parama_1
parama_2
parama_3
parama_4
parama_5
parama_6
parama_7
1/7 
start stop bwd fwd

 


„Versmės" skyrius

TŪM II

Universalus mokymo(si) dizainas

Keturios gamtos stichijos

Paieška

Pamokų laikas

pamoku laikas pradines

Mokinių atostogos